جاذبه های گردشگری داخلی

پل طبیعت

پل طبیعت یک سازه مدرن در دل طبیعت شهر تهران است که به عنوان یکی از محبوب‌ترین جاذبه های گردشگری تهران شناخته می‌شود. سالانه افراد زیادی از سراسر جهان از این سازه دیدن می‌کنند و از قدم زدن بر روی آن و مشاهده زیبایی‌های شهر تهران لذت می‌برند. ماجراجویی شما از پارک طالقانی که در یک سمت پل قرار دارد شروع می‌شود و در پارک آب‌و‌آتش که در سمت دیگر پل قرار دارد به پایان می‌رسد.

در ادامه همراه گردشی تاپ باشید تا به صورت کامل شما را با این پل فوق‌العاده آشنا کنیم.

تصویر 360 درجه از پل طبیعت (عکس از 360cities)

آشنایی با پل طبیعت

پل طبیعت در کنار برج میلاد به عنوان یکی از نمادهای شهر تهران شناخته می‌شود. این پل که لقب بزرگ‌ترین پل غیر خودرویی جهان را تصاحب کرده است، بر روی اتوبان همت قرار گرفته است و چشم‌اندازهای فق‌العاده‌ای از شهر تهران را به شما نشان می‌دهد. قدم زدن بر روی این سازه و لذت بردن از طبیعت بکر شهر تهران در حالیکه اتوبان همت زیر پای شماست، می‌تواند یکی از بهترین تجربه‌های پیاده‌روی برای هر کسی باشد.

پل طبیعت تهران در سه طبقه ساخته شده است که هر طبقه آن امکانات خاصی را در اختیار شما قرار می‌دهد. ناگفته نماند که معماری فوق‌العاده زیبای این پل باعث شده که بارها در جشنواره‌های بین‌المللی شرکت کند و چندین جایزه نیز دریافت کند. همچنین باید بدانید که این سازه یکی از بهترین لوکیشن‌هایی است که می‌توانید برای عکس گرفتن در شهر تهران پیدا کنید.

منبع ویدیو: ITINERANT (کاری از Mahdi Rashvand)

اگر به دنبال یک مکان تفریحی فوق‌العاده برای آخر هفته در شهر تهران هستید، بازدید از پل طبیعت می‌تواند گزینه جذابی باشد. شما می‌توانید 1 الی 2 ساعت از تایم خود را صرف بازدید از این پل و قدم زدن روی آن کنید و از تماشای مناظر شهر تهران، گنبد مینا، فانوس دریایی پارک بنادر و کوه دماوند لذت ببرید.

طبقات مختلف پل طبیعت

همانطور که در قسمت بالا به آن اشاره کردیم، این پل در سه طبقه ساخته شده است که هر طبقه کارایی خاص خود را دارد و امکانات خاصی را در اختیار شما قرار می‌دهد. در ادامه به صورت کامل طبقات پل طبیعت را به شما معرفی می‌کنیم.

طبقات پل پیاده روی طبیعت
منبع عکس: ناشناس
  • طبقه اول: این طبقه که مساحت آن تقریبا 1400 متر مربع است، دارای چندین رستوران و فست‌فودی فوق‌العاده است. در این طبقه شما می‌توانید علاوه بر قدم زدن بر روی پل و لذت بردن از مناظر، طعم بی‌نظیری از غذاهای ایرانی و بین‌المللی را نیز تجربه کنید. این طبقه بیش از 250 نفر ظرفیت دارد و دیوارهای آن به وسیله شیشه پوشانده شده است تا در هنگام غذا خوردن هیچ منظره‌ای را از دست ندهید.
  • طبقه دوم: پس از آن‌که از طبقه اول دیدن کردید و با میل کردن غذاهای لذیذ آن دلی از عزا درآوردید، ماجراجویی خود را در طبقه دوم ادامه دهید. این طبقه تقریبا 2850 متر مساحت دارد و بزرگ‌ترین طبقه در بین طبقات پل طبیعت شناخته می‌شود. در این طبقه چندین نیمکت چوبی زیبا قرار داده شده است که اگر در میانه گشت‌و‌گذار خود خسته شدید می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و اندکی استراحت کنید.
  • طبقه سوم: طبقه سوم تقریبا 570 متر مساحت دارد و جذاب‌ترین طبقه در بین طبقات شناخته می‌شود. پیاده‌روی در این طبقه نسبت به سایر طبقات جذاب‌تر است و منظره‌ای که در اختیار شما می‌گذارد نیز چشم‌نوازتر است. در طبقه سوم این پل یک سکوی تماشا در قسمت جنوبی و یک سکوی تماشا در قسمت شمالی قرار دارد که می‌توانید از آن‌جا منظره بی‌نظیری از شهر تهران را مشاهده کنید.

معماری پل طبیعت

معماری Tabiat Bridge
عکس از Pinterest

پل طبیعت تهران دارای یک طراحی و معماری خارق‌العاده است که همه مردم جهان را شگفت‌زده کرده است. این پل دو پارک آب‌وآتش و طالقانی را به یکدیگر وصل می‌کند و به گونه‌ای طراحی شده است که از هر دو پارک به این پل ورودی وجود دارد. جالب است بدانید که برای هماهنگی هرچه بیشتر این سازه با طبیعت، در طراحی ستون‌های آن از درختان الهام گرفته شده است. طول این پل تقریبا 290 متر است و از سطح زمین تقریبا 40 متر ارتفاع دارد.

در ساخت این پل کمترین تعداد درخت ممکن قطع شده است تا آسیب جدی به طبیعت وارد نشود. همچنین باید بدانید که از بهترین مصالح و تجهیزات در ساخت پل طبیعت استفاده شده است تا خطری امنیت مردم را تهدید نکند. ساخت این سازه همچنین بر اساس استانداردهای روز دنیا بوده است و این موضوع نیز یکی دیگر از دلایل امن بودن پل است. در ساخت این سازه بیش از 15000 قطعه فولادی استفاده شده است و بیش از 400 میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه شده است.

نورپردازی‌های استفاده شده در این پل، این پل را به یکی از زیباترین سازه‌های تهران در شب تبدیل کرده است. فرقی نمی‌کند که شما روی پل باشید و یا از بیرون پل به این سازه نگاه کنید؛ در هر صورت نورپردازی آن شما را شگفت زده خواهد کرد. اگر تا امروز این سازه فوق‌العاده را ندیده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که در اولین فرصت برای بازدید از آن اقدام کنید. راستی طراحی پل طبیعت تهران توسط لیلا عراقیان و علیرضا بهزادی انجام شده است.

جوایز کسب شده توسط این پل

جوایز کسب شده توسط پل طبیعت
عکس از اعتماد آنلاین

در ابتدای مقاله به این موضوع اشاره کردیم که پل طبیعت تا امروز جوایز متعددی را کسب کرده است. در این قسمت قصد داریم که مهم‌ترین این جوایز را به شما معرفی کنیم.

  • در سال 1392، این پل موفق به کسب جایزه بهترین سازه فولادی کشور ایران شد.
  • سال بعد یعنی در سال 1393، این سازه دو جایزه بهترین پل شهری و جایزه خشت طلایی را تصاحب کرد.
  • سال 1394 نیز سال پُرباری برای این پل بود و دو جایزه MEDIAA و Architizer A+ Award برای این سازه حاصل شد. جایزه MEDIAA مربوط به شهر دبی و جایزه Architizer A+ Award مربوط به شهر نیویورک است.
  • سال 1395 نیز دست پل طبیعت از جایزه خالی نماند و موفق به کسب جایزه آقاخان شد.

پیشنهاد مطالعه: پیشنهاد می‌کنیم که پس از مطالعه این مقاله، برای آشنایی با جذاب‌ترین قسمت‌های برج آزادی تهران، مقاله برج آزادی را در گردشی تاپ مطالعه کنید.

پل طبیعت کجاست و چگونه به آنجا برویم؟

این سازه بر روی اتوبان مدرس ساخته شده است و برای دسترسی به آن باید خود را به این اتوبان برسانید. دسترسی به این پل شگفت‌انگیز به وسیله تاکسی، مترو، اتوبوس و ماشین‌های شخصی امکان‌پذیر است و شما می‌توانید هر روشی که راحت‌تر هستید را انتخاب کنید. در ادامه به صورت کامل درباره هر کدام از روش‌های دسترسی به پل طبیعت تهران به شما توضیح می‌دهیم.

آدرس پل طبیعت
عکس از archello

دسترسی به وسیله تاکسی

اگر قصد دارید که از تاکسی برای دسترسی به این مکان استفاده کنید، باید به دنبال خطوطی باشید که شما را به ایستگاه مترو حقانی و یا پارک آب‌و‌آتش برساند. با پیاده شدن در این دو ایستگاه می‌توانید به راحتی و با چند دقیقه پیاده‌روی خود را به پل برسانید. تاکسی‌های خطی میدان ونک – مترو حقانی، رسالت – ونک و سیدخندان – ونک جزو خطوطی هستند که شما را به پل طبیعت تهران می‌رسانند.

دسترسی به وسیله اتوبوس و مترو

دسترسی به پل طبیعت به وسیله اتوبوس نیز شرایط مشابهی با تاکسی دارد. برای این کار شما باید از اتوبوس‌هایی استفاده کنید که شما را به سمت میدان رسالت، میدان ونک و یا پل سیدخندان ببرد. اگر از اتوبوس‌هایی که به سمت ونک می‌رود استفاده کنید، باید در ایستگاه آخر پیاده شوید و با چند دقیقه پیاده‌روی خود را به این پل برسانید.

همچنین اگر قصد استفاده از مترو را دارید، باید در ایستگاه حقانی پیاده شوید. این ایستگاه نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به پل طبیعت تهران است.

دسترسی به وسیله ماشین های شخصی

اگر قصد دارید که از ماشین‌های شخصی خود برای دسترسی به پل طبیعت استفاده کنید، باید خود را به اتوبان مدرس و یا پارک آب‌و‌آتش برسانید. راه‌های زیادی برای دسترسی به این مناطق وجود دارد که با توجه به موقعیت مکانی خود باید بهترین راه را انتخاب کنید. در قسمت پایین ما لوکیشن این پل در گوگل مپ را برای شما قرار داده‌ایم که می‌توانید به وسیله آن و با راهنمایی گوگل مپ، بهترین مسیر دسترسی را پیدا کنید.

سخن پایانی

پل طبیعت تهران یک شاهکار معماری در سطح جهان به حساب می‌آید که تا به امروز چندین جایزه متنوع در سطح جهانی بدست آورده است. بازدید از این سازه شکوهمند به همه افراد با هر سنی پیشنهاد می‌شود. در این مقاله از گردشی تاپ سعی کردیم که همه چیز را درباره این سازه به شما بگوییم و شما را با قسمت‌های مختلف آن آشنا کنیم. اگر تجربه بازدید از این پل را دارید، خوشحال می‌شویم که آن را با سایر کاربران گردشی تاپ به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

طول پل طبیعت چند متر است؟

طول این سازه تقریبا 300 متر است و به عنوان طولانی‌ترین پل غیر ماشینی در خاورمیانه شناخته می‌شود.

هزینه بازدید از پل طبیعت چقدر است؟

برای بازدید از پل غیر ماشینی طبیعت نیازی به پرداخت هزینه نیست و شما می‌توانید به صورت رایگان از این شاهکار معماری دیدن کنید و روی آن قدم بزنید.

ساعات فعالیت پل غیر ماشینی طبیعت تهران کدامند؟

این پل همه روزه از ساعت 06:00 الی 00:30 آماده استقبال از گردشگران است و شما می‌توانید در این بازه زمانی برای بازدید از آن اقدام کنید.

ترتیب ستاره‌های امتیازدهی از راست به چپ می‌باشد.
0 / 5 میانگین امتیازات 5 تعداد کل امتیازات 1

رتبه صفحه شما:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا