جاذبه های گردشگری داخلی

جاهای دیدنی مهاباد

درباره آرامگاه بداق سلطان

مقبره بداق سلطان


درباره مسجد جامع مهاباد

مسجد جامع مهاباد


قرارگیری مجموعه بی‌نظیری از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی در شهر زیبای مهاباد، این شهر را به یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در میان گردشگران داخلی تبدیل کرده است. اگر قصد سفر به استان آذربایجان غربی را دارید و از طرفی، می‌خواهید چند روزی خود را در تاریخ و طبیعت این مرز و بوم گم کنید، مهاباد می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها باشد. در ادامه این مقاله، همراه گردشی تاپ باشید تا شما را با بهترین و جذاب‌ترین جاهای دیدنی مهاباد آشنا کنیم.

MAHABAD WEATHER

مسجد جامع سرخ، از جاهای دیدنی مهاباد

مسجد جامع سرخ، از جاهای دیدنی مهاباد
منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: molood مولود)

مسجد جامع سرخ با قدمتی که به دوره صفویه برمی‌گردد، یکی از ارزشمندترین بناهای تاریخی این شهر است و بازدید از آن را به هیچ عنوان نباید از دست دهید. دلیل نامگذاری این مسجد، آجرهای سرخی است که در ساخت آن استفاده شده و باید بدانید که در بین مردم محلی با نام «مزگه وتی سوور» نیز شناخته می‌شود. این جاذبه در نزدیکی بازار تاریخی این شهر که یکی دیگر از جاهای دیدنی مهاباد است قرار گرفته و سالانه توسط افراد زیادی مورد بازدید قرار می‌گیرد.

مساحت مسجد تقریبا 1250 متر است و مانند بسیاری از مساجد ایران، به صورت مستطیلی طراحی شده است. مسجد جامع سرخ مهاباد دارای دو درب ورودی است که یکی از آن‌ها در ضلع شمالی و دیگری در ضلع جنوبی قرار گرفته است. در بالای درب شمالی یک کتیبه تاریخی وجود دارد که سال 1089 هجری قمری را به عنوان سال ساخت مسجد عنوان کرده است. با عبور از درب‌ها به یک دالان برخورد خواهید کرد و پس از آن به حیاط مسجد می‌رسید.

صحن مسجد نیز طراحی مستطیلی دارد و اطراف آن را طاق‌های حجره‌ای احاطه کرده‌اند. ستون‌های سنگی شبستان نیز جزو زیباترین بخش‌های این بنای تاریخی هستند و بازدید از آن‌ها را نباید از دست دهید. به صورت کلی باید بگوییم که قرارگیری تمام این المان‌ها در کنار یکدیگر، مسجد جامع سرخ را به یکی از زیباترین و خاص‌ترین جاهای دیدنی مهاباد تبدیل کرده است.

آدرس مسجد جامع سرخ در گوگل مپ

مقبره بداق سلطان

مقبره بداق سلطان
منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: اصغر شيرواني پور)

بداق سلطان در سال‌های 1060 تا 1111 هجری بر شهر مهاباد حکومت کرده و امروزه مقبره او، به یکی از خاص‌ترین جاهای دیدنی مهاباد تبدیل شده است. قدمت مقبره بداق سلطان به دوره صفوی برمی‌گردد و تا امروز تنها یک بار مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته که آن هم مربوط به سال 1370 است. بد نیست بدانید که این حاکم بزرگ، در سال 1111 فوت شده و گفته‌ها حاکی از آن است که در یکی از جنگ‌های شاه عباس صفوی به قتل رسیده است.

پلان اصلی مقبره بداق سلطان به صورت مستطیلی طراحی شده و در ساخت آن از آجرهای قرمز و ملات ماسه و آهک استفاده شده است. آجرهای قرمز، زیبایی خاصی را به ظاهر این بنا بخشیده‌اند و استفاده از ملات ماسه و آهک نیز به مقاومت این سازه در برابر عوامل محیطی کمک کرده است. گنبد مقبره نیز از جنس آجر است و در مرکز ساختمان قرار گرفته است. این گنبد بیشتر از هر چیز دیگری نظر شما را به خود جلب خواهد کرد.

برای ورود به داخل مقبره بداق سلطان، باید از درب‌های ورودی که در قسمت شمالی و جنوبی قرار گرفته‌اند استفاده کنید. در ورودی‌ها، طاق‌نماهای زیبایی طراحی شده که مطمئنا نظر شما را به خود جلب می‌کند. در یک کلام باید بگوییم که ای مقبره یکی از متفاوت‌ترین و جالب‌ترین جاهای دیدنی مهاباد است و بازدید از آن به شدت پیشنهاد می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: جاهای دیدنی ارومیه

آدرس مقبره بداق سلطان در گوگل مپ

گوردخمه فقره قا، جزو جاهای دیدنی مهاباد

گوردخمه فقره قا، جزو جاهای دیدنی مهاباد
منبع عکس: ویکی پدیا (عکاس: نامشخص)

یکی از قدیمی‌ترین و متفاوت‌ترین جاذبه های گردشگری مهاباد است که در دل طبیعت قرار گرفته و بازدید از آن تجربه خارق‌العاده‌ای خواهد بود. این دخمه تاریخی در دل صخره‌های روستای اگریقاش، در ارتفاع 1300 متری از سطح دریا قرار گرفته است. بسیاری از باستان‌شناسان قدمت آن را به دوران مادها نسبت داده‌اند و بد نیست بدانید که در سال 1316 نیز به ثبت ملی رسیده است.

معماری گوردخمه فقره قا شباهت زیادی به معماری سازه‌های یونان باستان دارد و همین موضوع باعث شده تا شباهت زیادی به معابد بونانی داشته باشد. این مجموعه تاریخی دارای چهار ستون سنگی است که دارای پایه‌ها و سرستون‌ها مربعی هستند. ستون‌ها از کف تا سقف تراشیده شده‌اند و ارتفاع هر کدام از آن‌ها به 2.2 متر می‌رسد. متاسفانه امروزه ترک‌هایی بر روی ستون‌ها و دیوار‌های این گوردخمه دیده می‌شود که باید در اولین فرصت بازسازی شوند.

گوردخمه فقره قا دارای سه مقبره تاریخی است که گفته می‌شود یکی از آن‌ها مربوط فرورتیش و دوتای دیگر مربوط به فرماندهان او است. خلاصه باید بگوییم که اگر می‌خواهید از تاریخ و طبیعت به صورت همزمان لذت ببرید، این گوردخمه یکی از بهترین جاهای دیدنی مهاباد برای شماست.

آدرس گوردخمه فقره قا در گوگل مپ

روستای سهولان، از جاهای دیدنی مهاباد

روستای سهولان، از جاهای دیدنی مهاباد
منبع عکس: فردانیوز (عکاس: نامشخص)

اگر از بودن در شهر و آلودگی‌های صوتی خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که بازدید از روستای سهولان را در برنامه خود قرار دهید. این روستا که قدمت آن به 400 سال پیش برمی‌گردد، در سال‌های اخیر به یکی از بهترین جاهای دیدنی مهاباد تبدیل شده است. برخلاف بسیاری از روستاهای تاریخی که خالی از سکنه هستند، زندگی در روستای سهولان همچنان ادامه دارد و بالغ بر 150 نفر در آن زندگی می‌کنند.

شغل اصلی مردم روستا کشاورزی است و از محصولات آن‌ها می‌توانیم به انگور، سیب، گردو، بادام، عدس و غیره اشاره کنیم. در کنار کشاورزی، برخی از مردم روستا به تولید صنایع دستی مشغول هستند که برای خرید یادگاری می‌تواند گزینه بسیار جذابی باشد. از جمله مهم‌ترین صنایع دستی نیز باید به جوراب، قالی، جاجیم و گلیم اشاره کنیم. لذت بردن از طبیعت بکر، بازدید از غار سهولان و بازدید از قلعه اوریس نیز کارهایی است که در این روستا باید انجام دهید.

راستی، خانه‌های محلی و اقامتگاه‌های بومگردی که برای گردشگران در نظر گرفته شده، سبب شده تا روستای سهولان به یکی از محبوب‌ترین جاهای دیدنی مهاباد تبدیل شود. پیشنهاد می‌کنیم که چند روزی را در این روستا و به دور از شلوغی شهر سپری کنید.

آدرس روستای سهولان در گوگل مپ

دریاچه سد مهاباد

دریاچه سد مهاباد
منبع عکس: تاپ تراول (عکاس: نامشخص)

یکی دیگر از جاهای دیدنی مهاباد که بازدید از آن را به شدت پیشنهاد می‌کنیم، دریاچه سد این شهر است که در نزدیکی مرکز شهر قرار گرفته است. این سد زیبا توسط مهندسان یوگسلاوی ساخته شده و قدمت آن به 50 سال پیش برمی‌گردد. جالب است بدانید که دریاچه سد مهاباد، اولین سد در جهان محسوب می‌شود که در محدوده شهری قرار گرفته است. این سد 47.5 متر ارتفاع دارد و طول آن نیز به 700 متر می‌رسد.

از جمله مهم‌ترین تفریحاتی که در این دریاچه می‌توانید از آن‌ها لذت ببرید، باید به شنا کردن، کمپینگ و ماهیگیری اشاره کنیم. اگر توانایی بالایی در شنا کردن ندارید، پیشنهاد می‌کنیم که از شنا کردن در دریاچه سد مهاباد خودداری کنید. همچنین در نظر داشته باشید که چندین رستوران و کافه در اطراف این دریاچه فعالیت می‌کنند که استفاده از خدمات آن‌ها نیز می‌تواند جذاب باشد.

آدرس دریاچه سد مهاباد در گوگل مپ

حمام میرزا رسول

حمام میرزا رسول
منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: dana ahmadi)

یکی دیگر از جاهای دیدنی مهاباد که بازدید از آن را باید در برنامه خود قرار دهید، حمام تاریخی میرزا رسول است. این حمام، بین بازار و مسجد جامع شهر قرار گرفته و برای دسترسی به آن می‌توانید از اتوبوس، تاکسی و اتومبیل شخصی خودتان استفاده کنید. قدمت این حمام به اواخر دوره صفویه برمی‌گردد و در ساخت آن نیز از معماری همین دوران استفاده شده است. از جمله مهم‌ترین شاخصه‌های معماری دوره صفویه، باید به پلان‌های مربعی داخل حمام که گنبدها روی آن‌ها قرار گرفته‌اند اشاره کنیم.

آب مورد نیاز این حمام از طریق قنات تامین می‌شود و سوخت مورد نیاز برای گرم کردن آب نیز از مواد آلی است. همچنین باید بدانید که پوشش حمام میرزا رسول از نوع طاق گنبدی است که آن را از سایر بناهای اطراف متمایز می‌کند. این بنا دارای دو گنبد با اندازه‌های متفاوت است که هر کدام از آن‌ها چندین پنجره و نورگیر را روی خود جا داده‌اند. این پنجره‌ها و نورگیرها، نور محیط داخلی حمام را به صورت طبیعی تامین می‌کنند.

حمام میرزا رسول امروزه به عنوان موزه مردم شناسی کاربرد دارد و به یکی از خاص‌ترین جاهای دیدنی مهاباد تبدیل شده است. در این موزه می‌توانید از تماشای بیشتر از 1000 شی تاریخی و سنتی لذت ببرید و با تاریخ و فرهنگ مردم شهر آشنا شوید.

آدرس حمام میرزا رسول در گوگل مپ

غار سهولان، از جاذبه های گردشگری مهاباد

غار سهولان، از جاذبه های گردشگری مهاباد
منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: Sama Shanit)

غار سهولان یکی از بکرترین و زیباترین جاهای دیدنی مهاباد بوده که در روستای سهولان، در مسیر جاده برهان و روستای عیسی کند قرار دارد. لازم است بدانید که این غار، در بین مردم محلی با نام «کونه کوتر» شناخته می‌شود. کونه کوتر در زبان محلی به معنای لانه کبوتر است که دلیل این نامگذاری، تعداد بالای کبوتران درون غار است. این غار زیبا در برخی از نقاط خشک و در سایر قسمت‌ها دارای آب است. همچنین باید بدانید که عمق دریاچه درون غار در برخی از نقاط به 60 متر می‌رسد.

غار سهولان در ارتفاع 1751 متری از سطح دریا قرار دارد و باستان‌شناسان قدمت آن را به هزاره دوم قبل از میلاد مسیح نسبت می‌دهند. قندیل‌های آهکی آویزان از سقف غار، رسوب آب و سائیدگی‌های صخره‌های آهکی غار از جمله زیبایی‌های بی‌نظیر درون غار هستند. این غار شگفت‌انگیز، دومین غار آبی ایران است و از جمله تفریحاتی که می‌توانید درون آن تجربه کنید باید به قایق سواری روی دریاچه زلال و عکاسی از صخره‌ها و دیواره‌های غار اشاره کنیم.

از جمله گونه‌های جانوری که در غار سهولان زندگی می‌کنند نیز باید به کبوتر، زالو، خفاش و غیره اشاره کنیم. در یک کلام باید بگوییم که این غار زیبا، یکی از خاص‌ترین جاهای دیدنی مهاباد است و بازدید از آن را به هیچ عنوان نباید از دست دهید.

آدرس غار سهولان در گوگل مپ

حوضخانه رستم بیگ

حوضخانه رستم بیگ
منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: صادق محمدی مقدم)

یکی دیگر از بناهای تاریخی شهر مهاباد که ارزش بالایی برای بازدید دارد، حوضخانه رستم بیگ است. این حوضخانه در سال 1230 هجری قمری ساخته شده و قدمت آن به دوره قاجاریه برمی‌گردد. این بنای تاریخی، تا امروز تنها یک بار مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته که آن هم به سال 1378 برمی‌گردد. خوشبختانه این حوضخانه در وضعیت مناسبی قرار دارد و خطر جدی آن را تهدید نمی‌کند. همچنین باید بدانید که در سال 1381 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

حوضخانه رستم بیگ در صحن مسجد تاریخی رستم بیگ، در خیابان صلاح‌الدین شرقی قرار دارد و دسترسی به آن بسیار راحت است. این بنای تاریخی از جنس آجر است و مانند بسیاری از بناهای تاریخی دیگر در شهر مهاباد، آجرهای آن قرمز رنگ است. گنبد قرار گرفته بر روی آن نیز از جنس آجر است و اگرچه تزئینات خاصی ندارد؛ اما زیبایی مجموعه را دوچندان کرده است. به صورت کلی باید بگوییم که تزئینات خاصی در بخش‌های مختلف دیده نمی‌شود و معماری بر روی سادگی استوار است.

اگر قصد بازدید از بناهای تاریخی و جاهای دیدنی مهاباد را دارید، مسجد و حوضخانه رستم بیگ می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای بازدید باشد.

آدرس حوضخانه رستم بیگ در گوگل مپ

تالاب کانی برازان

تالاب کانی برازان
منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: Mohammad Gaeini)

یکی دیگر از جاهای دیدنی مهاباد که در 30 کیلومتری شمال این شهر قرار گرفته، تالاب کانی برازان است. این تالاب با وسعت 907 هکتار و میانگین عمق 60 سانتی‌متر، زیستگاه گونه‌های جانوری زیادی از جمله 75 گونه پرنده آبزی است. این پرندگان زیبا که اکثر از آن‌ها مهاجر هستند و تنها در برخی از ماه‌های سال می‌توانید آن‌ها را در اینجا ببینید، شامل اردک بلوطی، فلامینگو، اردک مرمری، پلیکان سفید، عروس غاز، چنگر، خروس کولی دم سفید، اردک سرسفید، پرستوی دریایی و غیره می‌شود.

جالب است بدانید تالاب کانی برازان نخستین سایت پرنده نگری کشور از سوی کمیته ملی طبیعت گردی انتخاب شده‌است. آب این تالاب بی‌نظیر از رودخانه دز و این رودخانه از سد مهاباد تامین می‌شود. همه ساله در فصل‌های پاییز و زمستان این مکان به پناهگاه امنی برای پرندگان مهاجر تبدیل شده و علاقه‌مندان می‌توانند با دوربین‌های خود به اینجا آمده و آن‌ها را از نزدیک تماشا کنند.

آدرس تالاب کانی برازان مهاباد در گوگل مپ

 دژ قلات شاه، جالب ترین جاهای دیدنی مهاباد

 دژ قلات شاه، جالب ترین جاهای دیدنی مهاباد
منبع عکس: باشگاه خبرنگاران جوان

دژ قلات شاه یکی از قلعه‌های تاریخی در روستای داغه و در فاصله 120 کیلومتری شهر مهاباد بوده که قدمت آن به زمان مادها می‌رسد و بر روی قله کوهی مرتفع واقع شده‌است. برای دسترسی به این قلات می‌بایست مسیری 6 ساعته را کوهنوردی کرده تا قلعه را ببینید. بنابراین بازدید از آن، تنها از عهده کوهنوردان و افراد با توانایی جسمی بالا بر می‌آید. شاید از خودتان بپرسید چرا نوک قله؟ آن‌ها این قلعه را با هدف در امان ماندن از دست دشمنان در این ارتفاع ساخته‌اند.

متاسفانه امروزه بخش عظیمی از این قلات از بین رفته و تنها منابع ذخیره آب و دو راهرو و اتاق‌های وسیع قلعه را می‌توانیم ببینیم. بد نیست بدانید این دژ به کمک لاشه سنگ‌ ساخته شده‌است و براساس تحقیقات باستان شناسان و تاریخ‌دانان، سنگ بنای اولیه آن مربوط به دو هزار سال قبل از میلاد مسیح گذاشته شده و بعدها در دوران مادها ساخت ان تکمیل شده‌است. اگر قصد بازدید از این جاذبه تاریخی را دارید، باید بدانید منطقه کوهستانی است و باید فصل بهار و یا تابستان را برای صعود به قلعه و دسترسی به دژ قلات شاه انتخاب کنید.

آدرس دژ قلات شاه در گوگل مپ

چشمه کانی گراوان

چشمه کانی گراوان
منبع عکس: شهرخبر (عکاس: ناشناس)

اگر به بازدید از جاذبه‌های طبیعی و منحصربه‌فرد علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم برنامه سفر به مهاباد را بچینید. این شهر مملو از جاذبه‌های بسیار دیدنی و دست نخورده است که هرکسی را به خود جذب می‌کند. یکی از شگفت‌انگیزترین جاهای دیدنی مهاباد، چشمه کانی گراوان است که از دل زمین می‌جوشد و از تپه‌ای آهکی با رنگ‌بندی بسیار زیبا به پایین می‌رسد. این چشمه در دو کیلومتری شهرستان ربط و در نزدیکی روستای کانی گویز قرار دارد و برای دسترسی به آن باید از مسیر جاده سردشت به مهاباد حرکت کرده و به سوی این روستا بروید.

چشمه کانی گراوان سالانه گردشگران زیادی را به سوی خود می‌کشاند. علت نامگذاری این چشمه به اعتقاد مردم بومی منطقه، گراوان در زبان محلی به معنی آب سنگین و سخت بوده است و به دلیل وجود املاح زیاد، این چشمه به چشمه کانی گراوان شهرت یافت. این چشمه مملو از املاح معدنی با خاصیت درمانی بالا است که در دسته‌بندی آب معدنی گازدار قرار گرفته و در بسیار از امور زیبایی و پوست به کار می‌رود. از مهم‌ترین خواص این چشمه می‌توان به درمان بیماری‌های پوستی، دردهای عضلانی و روماتیسمی و غیره اشاره کرد.

آدرس چشمه کانی گراوان در گوگل مپ

باغ میکائیل مهاباد

باغ میکائیل مهاباد
منبع عکس: گوگل مپ

باغ میکائیل یکی از بهترین جاهای دیدنی مهاباد است که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای تفریحات آخر هفته شما باشد. این باغ که با نام پارک ملت نیز شناخته می‌شود، در نزدیکی دریاچه سد مهاباد قرار دارد و رودخانه مهاباد قرار گرفته است و دارای چشم‌اندازهای بسیار عالی و فوق‌العاده است که روح شما را نوازش می‌کند. این باغ تفریحی دارای امکانات رفاهی و تفریحی زیادی بوده که از جمله آن می‌توان به آلاچیق، سرویس بهداشتی، پارکینگ، نیمکت، نمازخانه، پارک بازی کودکان، قایق سواری، پیک‌نیک، پیاده‌روی، ورزش‌های گروهی و غیره بپردازید. بهترین زمان بازدید از این باغ، فصل بهار و تابستان است و شما می‌توانید به صورت رایگان از آن دیدن کنید.

آدرس باغ میکائیل مهاباد در گوگل مپ

موزه سرای هیمن مهاباد

موزه سرای هیمن مهاباد
منبع عکس: گوگل مپ

یکی دیگر از جاهای دیدنی مهاباد که ارزش بالایی جهت بازدید دارد و سالانه هنردوستان و هنرمندان زیادی را به سوی خود جذب می‌کند، موزه سرای هیمن مهاباد است. این موزه با هدف به نمایش درآوردن آثار به جا مانده از مفاخر و هنرمندان شهر مهاباد در زمینه‌های موسیقی، تابلوهای نقاشی، خوشنویسی، عکس، زندگی‌نامه، دست‌نویس‌ها، کتاب‌ها و مقالات، فایل‌های صوتی، وسایل شخصی و غیره، در سال 1392 تاسیس شد. بنای این موزه متعلق به محمد امین شیخ الاسلامی، معروف به «هیمن»، یکی از شاعران مشهور کرد کشورمان است. جالب است بدانید این موزه در سال های اخیر در ردیف بیست موزه برتر کشور قرار گرفته است.

لوکیشن موزه سرای هیمن مهاباد در گوگل مپ

دریاچه قوپی باباعلی

دریاچه قوپی باباعلی
منبع عکس: گوگل مپ

یکی از زیباترین جاهای دیدنی مهاباد که ارزش بالایی جهت بازدید دارد، دریاچه قوپی باباعلی است. این دریاچه که به تالاب بین المللی قوپی نیز شناخته می‌شود، یکی از مهم‌ترین تالاب‌های استان آذربایجان غربی محسوب می‌شود. این تالاب با وسعت حدود 500 هکتار، زیستگاه انواع مختلف پرندگان نظیر حواصیل، فلامینگو، اردک، لک لک، کاکای سرسیاه، خروس کولی، چنگر و غیره است. دریاچه قوپی باباعلی در میان کوه‌های سربه‌فلک کشیده و دشت‌های بسیار زیبا با چشم‌اندازهای فوق‌العاده قرار گرفته و با طبیعت بکر و تنوع زیستی بالا، مکانی بسیار عالی برای طبیعت دوستان است. پیشنهاد می‌کنیم در سفر به مهاباد، بازدید از این دریاچه را از دست ندهید.

آدرس دریاچه قوپی باباعلی در گوگل مپ

سخن پایانی درباره جاهای دیدنی مهاباد

در این مقاله تمام سعی خود را کردیم تا لیستی از بهترین جاذبه‌های طبیعی و تاریخی شهر مهاباد را به شما معرفی کنیم و درباره هر کدام به صورت مفصل توضیح دهیم. امیدواریم که از مطالعه درباره جاهای دیدنی مهاباد در وب سایت گردشی تاپ لذت برده باشید و در سفرهای بعدی خود به این شهر، از موارد گفته شده بازدید کنید. چنانچه تجربه بازدید از جاذبه‌های ذکر شده در این مقاله را دارید، خوشحال می‌شویم که آن را با ما و سایر کاربران گردشی تاپ به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

بهترین جاهای دیدنی مهاباد کدامند؟

مسجد جامع مهاباد، دریاچه سد و روستای سهولان را باید به عنوان بهترین جاذبه های گردشگری مهاباد معرفی کنیم که ارزش زیادی برای دیدن دارند.

قدیمی ترین جاهای دیدنی مهاباد کدامند؟

مسجد جامع، گوردخمه فقره قا و مقبره بداق سلطان جزو قدیمی‌ترین جاذبه‌های این شهر هستند.

آب و هوای مهاباد چگونه است؟

آب و هوای این شهر از نوع معتدل کوهستانی است. همچنین می‌توانید وضعیت جوی مهاباد را به صورت زنده در ابتدای مقاله مشاهده کنید و بهترین زمان برای بازدید از مکان های دیدنی مهاباد را انتخاب کنید.

بهترین زمان بازدید از جاهای دیدنی مهاباد کدام است؟

اواسط بهار تا اواخر تابستان بهترین بازه زمانی برای سفر به این شهر است.

ترتیب ستاره‌های امتیازدهی از راست به چپ می‌باشد.
0 / 5 میانگین امتیازات 0 تعداد کل امتیازات 0

رتبه صفحه شما:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا