اخبار گردشگری

ایجاد مجتمع های رفاهی در کهگیلویه و بویراحمد

معاون‌ اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد مجتمع های رفاهی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

فرشید کرمیدر گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:

جاده پاتاوه به دهدشت،پارک مهرورزی شهر یاسوج،جاده یاسوج به بابامیدان،امامزاده شمس الدین (ع) و شهر پاتاوه از جمله نقاطی است که نیازمند اجرای طرح های مجتمع رفاهی در قالب سرویس های بهداشتی، حمام، نمازخانه و فروشگاه است.

وی بیان کرد:

طرح مطالعاتی اجرای مجتمع های رفاهی در این نقاط اجرا شده و در صورت تخصیص اعتبار برنامه ریزی برای احداث آن آغاز می شود.

معاون‌گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:

همچنین از تعداد 36 مجتمع رفاهی استان 19 مورد آن نیازمند ساماندهی و تعمیر است.

معاون‌گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه 2 هزار و 220 میلیارد ریال اعتبار از محل مصوبات سفر دوم رییس جمهور به استان برای حوزه گردشگری استان پیش بینی شده ابرازامیدواری کرد که تخصیص این اعتبارات بتواند به توسعه این حوزه مهم کمک کند.

کرمی افزود:

این اعتبار برای بهبود وضعیت راه های دسترسی به مناطق گردشگری و ایجاد امکانات اولیه رفاهی مانند سکوهای نشیمن و سرویس های بهداشتی در نظر گرفته شده است.

وی ابرازامیدواری کرد:

با جذب این اعتبار زمینه تقویت زیرساخت های رفاهی در مناطق گردشگری و تحویل به سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم شود.

معاون‌گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت:

در زمان حاضر 10 مجموعه رفاهی شامل سرویس های بهداشتی، حمام،وضوخانه و نمازخانه در مناطق گردشگری استان در مراحل پایانی ساخت است اما همچنان ضعف هایی در این خصوص وجود دارد.

کرمی تصریح کرد:

ساخت این تعداد مجموعه های رفاهی از مصوبات سفر وزیر میراث فرهنگی به استان بوده که با هدف توسعه زیرساخت‌های رفاهی گردشگران در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان کرد:

برای ساخت این مجموعه های رفاهی متشکل از 100 چشمه سرویس بهداشتی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد حدود 60 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد:

این مجموعه های رفاهی در مکان‌های گردشگری شاخص مانند «تنگ سولک بهمئی»، «امامزاده عبدالله (ع)یاسوج»،«بافت تاریخی شهر دهدشت»، «امامزاده بی بی خاتونین(س)»و «دهستان گردشگری کاکان» ایجاد شده است.

کهگیلویه و بویراحمد که با داشتن 250 تفرجگاه طبیعی، 300 بقعه متبرکه، 790 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی سالیانه مقصد سیر و سیاحت سه میلیون ایرانگرد و جهانگرد است.

ترتیب ستاره‌های امتیازدهی از راست به چپ می‌باشد.
0 / 5 میانگین امتیازات 0 تعداد کل امتیازات 0

رتبه صفحه شما:

منبع
ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا