اخبار گردشگری

عملکرد خوب پاکستان در حوزه گردشگری

سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل متحد، بر اساس «بارومتر جهانی گردشگری»، از عملکرد خوب پاکستان در حوزه گردشگری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری فارس،گردشگری پاکستان در سال 2023 به میزان قابل توجهی (92 درصد) بهبود یافت، زیرا این کشور افزایش 115 درصدی ورود گردشگران خارجی را نسبت به سال قبل تجربه کرد که نشان‌دهنده بازگشت قوی پس از همه‌گیری کرونا بوده است.

آفتاب رعنا، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری پاکستان گفت:

با احیای مجدد به 155 درصد و پیش‌بینی درآمدهای بین‌المللی به 1.3 میلیارد دلار تا پایان سال، پاکستان به عنوان چراغی در احیای گردشگری می‌ایستد و پتانسیل خود را در صحنه جهانی به نمایش می‌گذارد.

وی این موفقیت را مرهون تلاش‌های هماهنگ در زمینه ترویج گردشگری دانست. پاکستان به طور فعال در شش رویداد بزرگ جهانی برای طرح پتانسیل گردشگری در این کشور شرکت کرده است.

گسترش آنلاین استراتژیک، همراه با راه‌اندازی برند گردشگری «سلام پاکستان» در آگوست 2023، کمک قابل توجهی به جذب طیف متنوعی از بازدیدکنندگان از سراسر جهان کرد.

وزیر دولت در امور گردشگری، واسی شاه، به تیم شرکت توسعه گردشگری پاکستان (PTDC) و شرکای صنعتی به خاطر این دستاورد تبریک گفت و نسبت به عملکرد قوی‌تر در سال 2024 علیرغم چالش‌های موجود ابراز خوش‌بینی کرد. همچنین، رعنا از تلاش‌های مشترک  PTDC، ادارات گردشگری استانی و اپراتورهای بخش خصوصی با تاکید بر نقش رویدادهای جهانی در گسترش مشارکت‌های بین‌المللی بسیار تشکر کرد.

با توجه به بارومتر گردشگری سازمان تجارت جهانی، سایر مقاصد پیشرو با بهترین عملکرد عبارتند از قطر، عربستان سعودی، صربستان، ترکیه و رومانی و همچنین کشورهایی از اروپا، آسیا-اقیانوسیه، آمریکا، آفریقا و خاورمیانه. مصر و صربستان نیز در انتهای فهرست کشورهای مقصد با بهترین عملکرد در حوزه گردشگری قرار داشتند.

یافته‌های کلیدی بارومتر گردشگری نشان می‌دهد که گردشگری بین‌المللی توانسته است به 87 درصد از سطوح پیش از همه‌گیری در ژانویه تا سپتامبر 2023 دست پیدا کند.

تخمین زده می‌شود که 975 میلیون گردشگر بین ژانویه تا سپتامبر 2023 به سفرهای بین‌المللی رفته باشند که نسبت به ماه‌های مشابه سال 202.38 درصد افزایش یافته است، اگرچه هنوز هم 13 درصد کمتر از سال 2019 است.

درآمدهای بین‌المللی گردشگری ممکن است در سال 2023 به 1.4 تریلیون دلار برسد که حدود 93 درصد از 1.5 تریلیون دلاری است که مقصدها در سال 2019 به دست آورده‌اند.

این نتایج نشان‌دهنده بهبود قوی تقاضا در سال 2023 است. بر اساس مناطق، خاورمیانه با ورود 20 درصد بالاتر از سطح قبل از همه‌گیری در 9 ماهه اول سال 2023، پیشتاز بهبود بر حسب مناطق بود. اروپا نیز بزرگترین مقصد جهان، به 94 درصد از سطوح قبل از همه گیری رسیده است، که دلیل اصلی‌اش تقاضای بالای سفر درون منطقه‌ای بوده است.

آفریقا 92 درصد از بازدیدکنندگان پیش از بحران را در این دوره 9 ماهه و قاره آمریکا 88 درصد بازدید کردند. در آسیا و اقیانوسیه، ورودی‌ها به 62 درصد از سطح قبل از همه گیری افزایش یافته است.

بر اساس مناطق فرعی، آفریقای شمالی (+ 5 درصد)، آمریکای مرکزی (+ 4 درصد) و اروپای مدیترانه جنوبی (+ 1 درصد) همچنان در ژانویه تا سپتامبر 2023 از سطوح پیش از همه‌گیری فراتر رفتند.

طبق سناریوهای سازمان جهانی تجارت جهانی که در ژانویه منتشر شد، انتظار می‌رود که ورودی‌های بین‌المللی در سال 2023 به 1.3 میلیارد برسد که 33 درصد نسبت به سال 2022 و تقریبا 90 درصد از سطوح قبل از همه‌گیری بیشتر است.

سازمان تجارت جهانی می‌گوید با وجود چالش‌های اقتصادی وعدم اطمینان ناشی از تنش‌ها و درگیری‌های ژئوپلیتیکی، در این زمینه، گردشگری بین‌المللی به خوبی در مسیر بهبودی کامل سطوح پیش از همه‌گیری در سال 2024 است.

ترتیب ستاره‌های امتیازدهی از راست به چپ می‌باشد.
0 / 5 میانگین امتیازات 0 تعداد کل امتیازات 0

رتبه صفحه شما:

منبع
فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا