اخبار گردشگری

سرمایه گذاری در سد قشلاق کردستان آزاد است

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ ای کردستان، سرمایه گذاری در سد قشلاق کردستان آزاد است.

آرش آریانژاد، امروز شنبه (22 مهرماه) در جلسه بررسی دو پروژه سرمایه‌گذاری سد وحدت و قشلاق ـ گریزه که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، با بیان اینکه تاثیرات مثبت اقدامات عمرانی شهرداری سنندج موجب رضایتمندی شهروندان شده است، اظهار کرد:

هدف تک تک مسئولان باید کار برای مردم باشد؛ هر مدیری که دارای روحیه ریسک‌پذیری باشد و با صداقت و قدرت کار کند، خروجی مناسبی خواهد داشت.

وی افزود:

تعامل، وحدت رویه و همدلی بین مسئولان و دستگاه‌های اجرایی از مهم‌ترین مولفه‌ها در تحقق اهداف به ویژه در مسیر توسعه است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان، تقریبا تا 10 سال گذشته وزارت نیرو با سرمایه‌گذاری در پیکرهای آبی کاملا مخالف بود و براساس تصمیمات غلط اجازه هیچ گونه سرمایه‌گذاری را در این محدوده نمی‌داد، بالاخره تصمیم گرفته شد که ما نیز با پیکرهای آبی جهانی همگام شویم و با حفظ کمی و کیفی سدها، بستر سرمایه‌گذاری در آنها فراهم شود.

وی افزود:

در حال حاضر با توجه به اینکه 100 درصد آب شرب سنندج از سد آزاد تامین می‌شود، سرمایه‌گذاری در سد قشلاق بلامانع است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان، با تاکید براینکه دیدگاه شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان برای اجرای این طرح‌های گردشگری در محدوده سد قشلاق کاملا مثبت است، بیان کرد:

برای تامین آب شرب و برداشت میزان آب مورد نیاز در این محدوده کوچکترین مشکلی نداریم.

آریانژاد افزود:

معتقدیم از هر نوع واگذاری خارج از روال طبیعی در این محدوده باید خودداری شود اهلیت همه جانبه سرمایه‌گذار قبل از هر نوع واگذاری مد نظر قرار گیرد.

وی عنوان کرد:

به شرط رعایت الزامات حفاظت کیفی مد نظر ارگان‌های حفاظت کیفی هیچ مشکلی در موافقت با اجرای پروژه گردشگری در محدوده سد قشلاق نداریم.

وی ادامه داد:

در راستای هماهنگی‌های لازم نوع کاربری، میزان آب مصرفی و پساب ناشی از اجرای این طرح باید مشخص شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان افزود:

شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی در فرایند واگذاری بسته‌های سرمایه‌گذاری باید ابراز نظر و تصمیم گیرنده باشند، چرا که تصمیمی که می‌گیرند همواره به نفع مردم و در راستای حفظ حقوق بیت‌المال بوده است.

آریانژاد با تاکید براینکه شرکت آب منطقه‌ای در خصوص ارائه مشاوره‌های لازم در زمینه نحوه حفظ کمی و کیفی آب سد قشلاق در اجرای این پروژه تمام قد در کنار شهرداری خواهیم بود، عنوان کرد:

معتقدیم اجرای این طرح از نیازهای اساسی بوده و باید با همراهی و همدلی بین همه بخش‌ها بستر اجرای آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان خاطرنشان کرد:

نمونه‌های موفق و مشابه این طرح‌ و سرمایه گذاری‌های با حفظ تمام الزامات در پیکره‌های آبی وجود دارد شرکت آب منطقه‌ای استان در کل مانعی برای اجرای این طرح نمی‌بیند.

اقبال حمیدی مدیرکل محیط زیست کردستان در ادامه این جلسه، اظهار کرد:

سد قشلاق ـ گریزه یکی از سرمایه‌های بزرگ و منبع جایگزین آب شرب شهر است، از این رو رعایت کامل الزامات کمی و کیفی در اجرای هر پروژه‌ای در این محدوده ضروری است در صورت رعایت این الزامات کوچکترین مانعی در اجرای این 2 پروژه سرمایه‌گذاری نداریم.

وی افزود:

اجرای طرح‌های آبزی پروری در سطح آب‌های شرب با توجه به احتمالاتی که در مورد آلوده شدن آب وجود دارد ممنوع بوده و این مهم در مورد سایر طرح‌ها نیز صدق می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با بیان اینکه شهرداری سنندج در این دوره به صورت ویژه با احصای نیازمندی‌های شهر ورود و اقدامات قابل توجهی انجام داد، گفت:

اینکه مسئولان در حوزه‌های مختلف به نیاز مردم توجه می‌کنند و در مسیر برآورده کردن آن گام بر می‌دارند موجب امیدآفرینی و ارتقای سطح رضایتمندی مردم و از سوی دیگر ماندگاری نام آنها می‌شود.

وی تصریح کرد:

دو پروژه سرمایه‌گذاری سد وحدت و قشلاق ـ گریزه ضمن اینکه نیاز شهر است، می‌تواند در توسعه صنعت گردشگری کمک کند. محیط زیست کردستان هم به شرط رعایت نکات زیست محیطی کوچکترین مانعی در اجرای این طرح‌های گردشگری نمی‌بیند و از هر نوع کمکی که نیاز باشد دریغ نخواهیم کرد.

وی با بیان اینکه رعایت ضوابط و استانداردهای زیست محیطی در اجرای پروژه ضرورت دارد، تصریح کرد:

رعایت کامل الزامات کمی و کیفی در اجرای پروژه سد وحدت و قشلاق ـ گریزه ضروری است.

آرمان وطن دوست، معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی کردستان نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر ضرورت همکاری همه جانبه شهرداری سنندج در اجرای پروژه گردشگری محور قشلاق ـ گریزه سنندج، گفت:

گردشگری از محورهای اصلی توسعه در کردستان است و تسریع در روند عملیات اجرایی پروژه گردشگری محور قشلاق ـ گریزه سنندج تحول جدی در این حوزه را به دنبال دارد.

وی، بر ضرورت همکاری همه جانبه با شهرداری سنندج در اجرای پروژه گردشگری محور قشلاق ـ گریزه سنندج، افزود:

محور قشلاق ـ گریزه سنندج همانطور که اشاره شد، یکی از بزرگترین پروژه گردشگری غرب کشور است و اجرای شدن آن فرصتی بسیار مناسب برای توسعه زیرساخت‌ها و خدمت‌رسانی هرچه بهتر به گردشگری در استان است.

وطن دوست خاطرنشان کرد:

سرمایه گذار زیاد در مورد حوزه سدوحدت وجود دارد؛ در قالب تشکیل کمیته مشترک باید کار دنبال شود و اگر تداخل و همپوشانی وجود دارد رفع خواهیم کرد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی کردستان خاطرنشان کرد:

نقشه نهایی اراضی احاله شده در محدوده سد وحدت به شهرداری را بررسی و گزارش کامل در اختیار شهرداری قرار می‌گیرد در معرفی سرمایه‌گذار نیز هر کمک و حماقتی نیاز باشد میراث فرهنگی و گردشگری کردستان در کنار مجموعه شهرداری است.

ترتیب ستاره‌های امتیازدهی از راست به چپ می‌باشد.
0 / 5 میانگین امتیازات 0 تعداد کل امتیازات 0

رتبه صفحه شما:

منبع
ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا