اقامت گردشگری در همدان 49 درصد رشد داشته است
به گفته مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، اقامت گردشگری در همدان 49 درصد رشد داشته است.
محسن معصوم علیزاده روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:
از این تعداد 26 هزار و 345 اقامت در هتل ها انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد 23.88 درصدی روبرو بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی همدان گفت:
در این مدت همچنین هفت هزار و 615 نفر اقامت در مجتمع های گردشگری ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 6.9 درصد رشد داشته و هشت هزار و 845 اقامت در میهمانپذیرها داشتیم که در این بخش نیز با رشد هشت درصدی نسبت به زمان مشابه سال قبل روبرو هستیم.
این مسوول همچنین گفت:
در این مدت هفت هزار و 919 اقامت در هتل آپارتمان ها با 7.18 درصد رشد و 47 هزار و 501 اقامت در خانه مسافر با 43.6 درصد رشد به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد:
همچنین هفت هزار و 938 اسکان در اقامتگاه های بوم گردی استان همدان ثبت شده که 7.2 درصد رشد داشته است و نیز چهار هزار و 466 نفر اقامت در اقامتگاه های اضطراری با 1.98 درصد رشد ثبت شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان با اشاره به اینکه نظارتهای جدی بر مراکز اقامتی استان وجود دارد اظهار کرد:
336 مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی همدان، 87 مورد بازدید نظارتی از دفاتر خدمات مسافرتی و 198 مورد بازدید نظارتی از رستوران ها و مراکز پذیرایی و بین راهی صورت گرفته است.
خاکسار افزود:
در خلال این بازرسی ها 15 فقره تذکر شفاهی به هفت مرکز اقامتی، 2 دفتر خدمات مسافرتی و 6 مرکز پذیرایی ارائه شد و همچنین یک مرکز اقامتی و چهار مرکز پذیرایی اخطار کتبی گرفتند.
وی ادامه داد:
در نتیجه این بازدیدها چهار مرکز اقامتی، سه دفتر خدمات مسافرتی و سه مرکز پذیرایی به لحاظ حسن عملکرد تشویق شده اند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان گفت:
تعداد اقامتگاه های بوم گردی استان در دوران دولت سیزدهم 35 درصد رشد پیدا کرده است.
معصوم علیزاده افزود:
در حال حاضر 27 اقامتگاه بوم گردی در استان همدان در حال بهره برداری هستند که هفت مورد از آنها طی 2 سال اخیر مورد افتتاح قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی همدان از سرمایه گذاری در حوزه بوم گردی ها استقبال و حمایت می کند، اظهار کرد:
توجه به این مهم موجب رونق گردشگری، اشتغال آفرینی،پیشگیری از مهاجرت بی رویه به شهرها و تقویت معیشت روستاییان را با خود به همراه دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان همچنین از رشد 21 درصدی تعداد دفاتر خدمات مسافرتی استان طی 2 سال گذشته خبر داد و گفت:
تعداد دفاتر خدمات مسافرتی به عنوان اولین مکان ارائه خدمات گردشگری از 53 مورد به 64 مورد افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا، استان همدان دارای 27 اقامتگاه بومگردی،15 هتل و میهمانسرا، 14 میهمانپذیر، پنج مجتمع گردشگری، چهار هتل آپارتمان، هفت مرکز تفریحیسرگرمی، یک متل، 64 دفتر خدمات مسافرتی، 16 مرکز پذیرایی بینراهی و 17 سفرهخانه سنتی در استان همدان فعال است.
استان همدان دارای یک هزار و 850 اثر تاریخی، تفریحی و توریستی است.
آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی و آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد.
سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران است.